BLOG

NOVINKY

Previous Next

Hrázný a jeho velká zbraň

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Vyrazil jsem s kamarádem Tomášem na řeku, i když jsem velmi váhal, jestli jít na tekoucí, nebo stojatou vodu, tak nakonec mě přemluvil a řeka zvítězila.

Naplánovali jsme si výpravu na víkend a tak jsme usoudili, že bude moudré jít krmit den předem.

Na krmení jsem zvolil Frenetic Fishy společně se Squid Liverem a atractor Liver Fish, kterým jsem vše zalil a nechal důkladně nasát. Krmné místo jsem zvolil v korytě a držel se toho. Pak mně vnuklo něco myšlenku, že budu krmit i na druhé straně, kde je proud klidnější a tak jsem si vzal ještě Coco Banana o průměru 20mm a jen mírně jsem cca 500g pokrmil. Na druhý den jsem se těšil jak skončím v práci a vyrazíme a jek už to bývá, tak jsem psal Tomášovi ještě 5 hodin zbývá :D , nadešla hodina H. Věci nachystané a vyrazil jsem na místo. Klasicky jsem se držel plánu a upřímně jsem si i přál, aby trochu zapršelo, protože bylo velké dusno. Stav hladiny byl takový, jako předešlý den. Tak jsem to tam poslal a začal si chystat zázemí. Tajně jsem si přál, aby se mi rozjel prut na Coco Banana. Nic se nedělo velmi dlouho, ryby se ukazovaly na hladině a točily se v krmných místech. Přišel večer a jak tak ležíme a mudrujeme, tak se ozval příposlech píp pauza píííp, tak jsem v pozoru a nazouvám si boty a omylem si nazouvám Tomovu obrovskou botu a v tom pííííííííííííííííííííííííííípppp a jízda, ještě v poslední chvíli stíhám obout správnou botu a letím k prutu. K mému překvapení je to Coco Banana s fluo pop up. Chvíli zdolávám a pak jen slyším Toma, jak mně hlásí je tam. Po změření a zvážení má kapr 81 cm a 8,5kg. Žádný obr, ale říkám si přijde další.

Nepřišel. Ráno sleduji vodu a jde vidět pokles o 25cm a hrázný se vyznamenal!! Oba dva naštvaní, ale nedá se nic dělat. Ryba sjela do neznáma. I takové dny jsou, bohužel.

Za Carp Only TEAM

Roman Panáček

Tomáš Kočenda

Najdete nás na Facebooku