BLOG

NOVINKY

Previous Next

Tropy nesou ovoce!

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Tropický Štít

S kolegou Davidem „Dejv“ jsme se vydali na náš již známý soukromí revír Štít. I přes vysoké teploty, které panovaly v Čechách, se nám celkem dařilo. Už po příjezdu nám něco nehrálo, Štít B totálně prázdný. To se nestává tak často a podle správce to prostě nejde. Ale nevzdávali jsme to před bojem, po loňské zkušenosti, kdy jsme nachytali hromadu ryb i menších velikostí.

Po vzájemné domluvě jsme nazbrojili dvě 24mm koule. Já vsadil na dalekou vyvážku a tato volba se vyplatila. Dejv po pár dnech bez záběru vsadil na hranu, která byla zhruba ve vzdálenosti 80 metrů. Dočkal se záběrů od několika kaprů, kteří měli  do 17 kg. Já na tom byl o poznání lépe, povedlo se mi v jednu noc přelstít kapra 19,50kg a následující ráno jako bonus 21,40kg.

Dejv chytal klasiku Red Diablo, já testoval pro mně nepoznanou příchuť Bloodworm & Liver. Na každý záběr jsme dokrmili hrst koulí a snažili jsem se o přesné a cílené krmení. V noci nás pravidelně navštěvovala liška, která byla tak drzá, že vlezla i do bivaku, ovšem vyfotit jí nebylo tak snadné, proto jsem nastražili past v podobě grilovaných špekáčků a povedlo se.

I přes vysoké teploty se nám nakonec povedlo přelstít přes třicet kaprů nad 10kg a jednoho opravdu krásného domorodce o váze 21,40kg. Už teď se těšíme na podzimní chladný Tovačov.

Za Team Carp Only Luke A Dejv

Tagy:

Najdete nás na Facebooku