BLOG

NOVINKY

Previous Next

Mládí vpřed!

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Ahoj rybáři, zdravím Vás. Na začátku srpna jsme se s kamarádem vypravili na týdenní výpravu na známé soukromé jezero v jižních Čechách.

Hned po příjezdu nás ryby informovali o své přítomnosti neustálým vyskakováním nad vodu a já už se nemohl dočkat. Po postavení stojanů přišla ta nejdůležitější věc a to výběr nástrah. Na první prut jsem zvolil boilies pop up Pineapple Fever 16mm a okolo zakrmil pouze pár hrstmi halibut pelet. Na další jsem se rozhodl pro oblíbené boilies Tuna Spice 24mm s popkou stejné příchutě 16mm a poslední varianta byla boilies Red Diablo 24mm s popkou Coco Banana 16mm. Okolo obou panáčku jsem zvolil krmný mix, který se skládal z halibut pelet, boilie stejné příchutě(Tuna Spice, Red Diablo) a boilie z krmné řady Frenetic.

Hned po vyvezení všech 3 prutů, přišel záběr na pop up Pineapple Fever. Zhruba za 10 minut se na podložku podíval první  šupík s váhou 17,20kg. A takhle to bylo během celého týdne. Záběry chodily pravidelně na všechny montáže. Povedlo se mi tedy přelstít krásných 25 ryb. Ovšem jako nástraha na velké ryby se osvědčilo boilie Tuna Spice, jež nachytalo kapry s váhou 21,50 , 19,50 , 19,20 , 18,70 a jesetera dlouhého 189cm a těžkého 31kg. Děkuju produktům od firmy Carp Only za takto úspěšnou výpravu.
S pozdravem Milan Ettel

Najdete nás na Facebooku