BLOG

NOVINKY

Previous Next

V nouzi poznáš přítele...

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Ahoj kaprolovci,

jak jsem psal naposledy, soustředím volný čas na jeden stoják v okolí mého bydliště. Opět jsem vyrazil s rodinkou jen tak na pár hodin mezi prací. Tento krátkodobý lov mi velmi zpříjemňuje vozík od JRC a tak si mohu dovolit vzít sebou veškeré potřebné věci pro lov a pro rodinu.

Tentokrát mám připravené bojlies Absolut Plum, řádně zalité zálivkou RedFruit a druhý prut stabilně chytám boilies Scqream – krémová oliheň. Nejprve nahazuji do maximální možné vzdálenosti 20mm švestku s oranžovou dumbleskou s esencí Broskev a dokrmuji novou karbonovou kobrou. Nastřílel jsem do prostoru cca půl kila koulí a šel jsem nahodit druhý prut s s 16mm krémovou olihní. K té jsem dal 12mm popku GarlicCake a přikrmil jsem také půl kilogramem koulí. Na břehu jsem vše poklidil a chystal jsem se udělat mně a manželce kávičku. V tom mi dvakrát spadl swinger do padáku u levého prutu, kde byla švestka a poté se pozvolna přilepil k prutu. Na nic nečekám a lehce přisekávám. Vzhledem k dálce, odkud přišel záběr, myslel jsem si, že se jedná o malou rybu. Po cca 2 minutách zjišťuji, že vytáhnout tuto rybu nebude úplně lehké. Po 15 minutovém souboji mi kapra podebírá kamarád Tomáš Čáp, který lovil vedle mě.

Po potřebném měření a vážení jsem nadšen, druhá letošní velká ryba. No a co se nestalo, zjišťuji, že jsem doma zapomněl foťák. Nakonec jsem foto spáchal Tomášovým telefonem (za což mu děkuji) a byli jsme nadmíru spokojeni.

Po zbytek doby lovu se nic zásadního nestalo a já se těším na moji delší výpravu na pískovnu, ale o tom zase až jindy…..

Za TEAM CARP ONLY

Tomáš Krajčovič

Najdete nás na Facebooku