BLOG

NOVINKY

Previous Next

Den volna na Labi

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Zdravím Vás přátelé, i na pár hodin se vyplatí jet k vodě.

Měl jsem den volna, a tak jsem si naplánoval krátkou vycházku k Labi. Ještě, než jsem mohl vyrazit musel jsem odvézt děti do školy.
A teď už mi nic nebránilo k tomu abych vyrazil. Měl jsem vytipované jedno místo, na které jsem chtěl jet. Po příjezdu na toto místo jsem zjistil, že zde již někdo chytá, a tak mi nezbývalo nic jiného, než se přesunou asi o 500m níže.
Hned po příjezdu jsem se dal do vybalování věcí. Nejvíce času mi zabralo nafouknutí člunu, což bylo klíčové pro tuto výpravu, protože jsem měl v plánu oba pruty vyvézt na druhou stranu. První prut jsem zavezl pod převislý strom. Jako nástrahu jsem zvolil Red Diablo o velikosti 20mm se žlutou neutrální plovkou a zakrmil jsem třemi hrstmi boilies Frenetic Spice. Druhý prut jsem položil do koryta řeky. Na tento jsem volil pouze samotnou kuličku Red Diablo a prokrmil také Freneticem. Asi o hodinu a půl později přichází na první prut brutální jízda, zasekávám a kapr si to míří po proudu přímo k bójce. Naštěstí se mi podaří kapra otočit a po chvilce přetahování podebírám krásného lysce o váze rovných 12kg. Po vyfocení ihned kapra pouštím do jeho živlu. Hned vyvážím prut na stejné místo. Asi za dvě hodiny přichází další záběr na ten samý prut. Bohužel po chvilce přetahování mi kapr spadne :C, ale i to patří k rybaření. Dokonce této kraťounké výpravy další záběr nepřichází, ale já odjíždím domů spokojen po krásném dni u vody.

S pozdravem za CT CARP ONLY

Vašek Černý

Najdete nás na Facebooku