BLOG

NOVINKY

Previous Next

Amur vs. Kapr - v podání Carp Only

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

Mám za sebou další akci na stojaté vodě. Sebou za krmení jsem si tentokrát vzal boilies příchutí White Fish Pellet a Pineapple Fever.

Po příjezdu na místo rychle mapuji vytipované místo a volím hlubší partie revíru. Ke každé montáži nakobruji cca 0,5kg boilies a čekám na kontakt s rybou. Na jednom prutu mám nastražené boilies ananas + pop up Coco & Banana, celou montáž jsem obalil v práškovém dipu Fruit. Na druhém prutu jsem nastražil 1 kuličku WFP o průměru 20mm.

Ryby se ukazují na hladině, a tak se věnuji jejich pozorování. Konečně přichází záběr na ananas. Po pomalé jízdě lehce přisekávám a táhnu poměrně těžkou rybu, která využívá pouze své váhy. Vše se mění, když dostávám rybu ke břehu. Okamžitě přechází ve zběsilý úprk, vymotává z cívky vlasec jako šílená. Po té, co odjede cca 15m, se uklidní a opět rybu začínám přitahovat. Toto se opakuje cca 5krát a pak konečně vidím toho bojovníka. Jedná se o krásného amura, který nejvíc vyváděl hned po podebrání…. Rybu rychle vážím, fotím a pouštím. Krásný amur o váze 15,5 kg. Dokrmuji kilo ananasu a opět se věnuji pozorování vody.

Za dva dny se mi podařilo přelstít 2 amury (15,5 + 15 kg) a 3 pěkné kapry (do 12kg) + 2 menší pouštím hned v podběráku.

Ryby si rozdělili příchutě – amuři na ananas s pop up Coco & Banana a všichni kapři zabraly na WFP. Jednalo se o krásné bojovné ryby. Škoda, že není více času na ryby….

Ale už teď se připravuji na další výpravu, tak snad bude ještě úspěšnější, ale o tom snad v příští zprávě od vody.

Za team Carp Only se loučí Honza Rutar

Najdete nás na Facebooku